Referenciák

MUNKÁINK

Az AJTÓ-MATIK Szerkezet Építő Kft. az elmúlt évtizedekben meghatározó pozícióra tett szert az automatikus működésű ajtórendszerek piacán. Ez idő alatt szakembereink számos toló-, nyíló- és forgóajtót telepítettek az ország minden szegletébe.

Referenciáink között bevásárló központok, élelmiszerüzletek, egyéb kis- és nagykereskedelmi egységek, hotelek, kaszinók, fürdők, éttermek, kulturális és szórakoztató komplexumok, templomok, repülőterek, buszpályaudvarok, irodaházak, bankok és biztosító intézetek, logisztikai központok, üzemanyagtöltő állomások, autószalonok, gyárak, üzemek, ipari parkok és erőművek szerepelnek. Ezek közül sok olyan van, ahol a társaságunk által telepített ajtók egy évtizede kifogástalanul működnek, jórészt a rendszeres karbantartásnak köszönhetően.

Automatikus ajtórendszereink extrém elvárásoknak is tökéletesen képesek megfelelni. Számos esetben építettük be ajtóinkat hűtőházakba, kórházi műtökbe, élelmiszer és gyógyszerészeti laboratóriumokba, ahol pormentes, szigorú higiéniás követelményeket kielégítő, ún. tiszta szobák kialakítása volt a feladatunk.

Elsősorban a be- és kijáratok akadálymentessé tétele céljából telepítettünk önműködő ajtókat, ami egyben előnyt jelent az érintésmentes ajtónyitás megoldása szempontjából mely napjainkban kiemelt jelentőséggel bír.