Rólunk

Az AJTÓ-MATIK Szerkezet Építő Kft. az elmúlt években meghatározó pozícióra tett szert az automatikus működésű ajtórendszerek piacán.

AJTÓ-MATIK Szerkezet Építő Kft. AJTÓ-MATIK Szerkezet Építő Kft. AJTÓ-MATIK Szerkezet Építő Kft.

Cégünk sikereit jórészt annak köszönheti, hogy világszerte ismert és neves üzleti partnerekkel dolgozik együtt.

Üzletpolitikánk a kiváló minőségre, gyorsaságra, megbízhatóságra és rugalmasságra épül. A kivitelezések során, miden esetben törekszünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást.

Sikerünk legfőbb bizonyítéka több ezer, az ország szinte valamennyi szegletébe telepített kifogástalanul működő automata ajtó, valamint Megrendelőink elégedettsége.

Vállalkozásunk szakmailag felkészült, tapasztalt szakemberekkel, alvállalkozókkal, a legmodernebb technológiával és a legmagasabb minőséget képviselő automata ajtórendszerekkel áll ügyfelei rendelkezésére az ország egész területén a tervezéstől kezdve, a kivitelezésen át, a szervizelésig.

  • Ajtórendszereinket a német gyártású GEZE és Dorma automatikával szereljük első osztályú minőségben.
  • Széleskörű termékválasztékunkkal megoldást kínálunk a legegyszerűbbtől a legkomplexebb felhasználói igényekre.
  • Több évtizedes tapasztalattal, magas műszaki színvonalon, korrekt feltételekkel, elérhető áron vállaljuk az automatikus ajtórendszerek és az ajtórendszereket fogadó alumínium portálszerkezetek és függönyfalak tervezését, telepítését, karbantartását és szervizelését.

partners

KAPCSOLAT    AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAP